Een geschikte werkplek

Om u zo goed mogelijk te kunnen concentreren, is het belangrijk dat u een rustige werkplek heeft. Zeker thuis, omdat u wellicht sneller afgeleid bent als u niet op kantoor werkt. Kies daarom één standaard werkplek voor thuis en richt die ook zodoende in. Dus: met een goede bureaustoel en een goed bureau.

Thuiswerkbundels

Geen tijd om een hele nieuwe werkplek uit te zoeken? Kies dan voor gemak! We hebben twee zeer goede thuiswerkbundels samengesteld. Beiden worden volledig gemonteerd geleverd. Daarbij heeft u uw nieuwe werkplek al binnen 8 dagen in huis. Bekijk onderstaande thuiswerkbundels.

Zit-sta werkplek ZIGON

Deze ergonomische werkplek is leverbaar in verschillende kleuren. U bent met deze werkplek voorzien van een compleet zit-sta bureau en een bijpassende, ergonomische stoel.

Bestel de ZIGON voor slechts € 490,- ex. btw

Zit-sta werkplek BOBA

Deze tweede ergonomische thuiswerkbundel bevat een zit-sta bureau dat aangedreven wordt door Bosch. Door deze zeer goede kwaliteit bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw werkplek.

Bestel de BOBA voor slechts € 549,- ex. btw

Een juiste bureaustoel voor thuis

De juiste bureaustoel is heel belangrijk voor een goede werkhouding en een optimale concentratie. Hoe aantrekkelijk het ook is om lekker op de bank neer te ploffen met de laptop, het is niet bevorderlijk voor uw werkprestatie. Bij de juiste bureaustoel wordt uw rug voldoende ondersteund en staan uw benen in een hoek van 90° op de grond. Bekijk ons ruime aanbod bureaustoelen.

Wilt u extra ondersteuning voor uw voeten? Gebruik dan een Feet Lux voetensteun.

Een juist bureau voor thuis

Een bureau is, net als een bureaustoel, essentieel voor een goede werkplek. Zit-sta bureaus en elektrische bureaus zijn ideaal voor een goede werkhouding. Wissel zitten met staan af en voorkom nek- en rugklachten als gevolg van eenzelfde werkhouding. Bekijk ons ruime aanbod bureaus.

Opbergruimte

Zorg ook voor voldoende opbergruimte op uw thuiswerkplek. Dat kan al door een ladeblok onder het bureau te plaatsen of postbakjes op uw bureau te zetten. Werkt u een langere periode thuis? Overweeg dan bijvoorbeeld een A4 ladekast.

Zet een plantje neer

Net als op kantoor is het goed om op uw thuiswerkplek een plantje of bloemetje neer te zetten. De meeste planten werken luchtzuiverend en daarmee verhoogt u uw concentratie. Ook geeft een beetje kleur uw thuiswerkplek een vrolijke toets.