Houten tafelblad op maatDe tafels in uw kantoorgebouw spelen een belangrijke rol in de uitstraling. Tafels met eikenhouten tafelbladen geven een hele andere indruk dan witte. Ontvangt u vaak klanten of mogelijke klanten op het kantoor? Dan is de juiste keuze voor tafelbladen dus extra belangrijk. Door ons ruime assortiment hebben we voor elke gewenste uitstraling een passende oplossing. Wilt u graag een houten tafelblad? Of wilt u bijvoorbeeld een tafelblad op maat laten maken? Dan helpen wij u graag verder!

Onze tafelbladen

De losse tafelbladen die u bij ons kunt kopen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en kwaliteit. Zo weet u zeker dat u - ook bij intensief gebruik - nog lang van deze tafelbladen kunt genieten. Om goed bij uw gewenste uitstraling aan te sluiten heeft u bij ons ruime keus. Van houten tafelblad tot tafelbladen van beuk, ahorn of havanna kunt u bij ons terecht. Ook beschikken we over verschillende afmetingen. Kunt u niet precies die afmeting of vorm vinden die u zoekt?

Tafelbladen op maat

In dat geval kunt u bij ons ook voor een tafelblad op maat terecht. Hierbij heeft u de keus uit alle tafelbladsoorten die u kan vinden bij onze kant- en klare tafelbladen. Ideaal als u nét wat andere ideeën heeft bij uw perfecte tafels dan gangbaar zijn. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen een tafelblad in de vorm van uw logo te bestellen. In ongeveer 6 weken produceren wij uw ideale tafelbladen voor u. De prijzen voor op maat gemaakte tafelbladen beginnen op €99,- exclusief btw. Vraag voor een preciezere indicatie een vrijblijvende offerte aan door contact met ons op te nemen!

De voordelen van Best Budget Kantoormeubelen

Doordat we grootschalig inkopen kunnen we zeer scherpe prijzen bieden. Hierdoor betaalt u bij ons nooit meer dan nodig is. Daarnaast hebben we een snelle levering van 3 tot 5 werkdagen, ook op grote orders. Standaard geven we een garantie van 3 jaar op ons gehele assortiment aan kantoormeubelen. Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!