Meubilair leasen

Naast het aankopen van kantoormeubilair is het bij Best Budget ook mogelijk om het kantoormeubilair te leasen. Hierbij betaald u een bepaald leasebedrag per maand.
In principe huurt u het meubilair van de lease maatschapij en heeft u de mogelijkheid het meubilair over te kopen aan het einde van het contract. 
Onze partner hierin is Grenke. Deze partij heeft jarenlange ervaring binnen de branche en zal u hierin volledig ondersteunen.  

U heeft heeft op het einde van de basishuurperiode 3 opties.

  • Doorhuren (automatisch / stilzwijgend, indien men het contract niet tijdig opzegt en nog een tijd van de spullen gebruik wil maken)
  • Eigenaar worden van het leaseobject (via ons als leverancier) en een afkoopvoorstel bij ons aan te vragen
  • Opzeggen / contract tijdig beëindigen en spullen retourneren aan GRENKE

Afkoopvoorstel aanvragen: Als u na afloop van de leasetermijn de producten in eigendom wilt houden dan kunt u deze afkopen via het afkoopvoorstel. De tarieven hiervan zijn als volgt. 

  • 15 t/m 24 maanden       17,5% van de originele investeringswaarde
  • 30 t/m 48 maanden       12,5% van de originele investeringswaarde
  • 54 t/m 72 maanden       7,5% van de originele investeringswaarde

De restwaarde zal altijd een percentage zijn van de totale investering. 

U kunt er ook altijd voor kiezen om uiteindelijk de spullen naar GRENKE te retourneren. Als we de spullen hebben ontvangen zal ook het contract worden beëindigd. Het contract dient echter wel, uiterlijk 3 maanden voor het einde van de basishuurperiode, door de klant zelf schriftelijk te worden opgezegd via service@grenke.nl.

De contracten gaan altijd op de eerste dag van de maand in. Mocht de ingangsdatum op een ander moment moeten starten, dan wordt er voor de tussenliggende periode een Interim fee berekend.

Voordelen van meubilair leasen bij Best Budget:

- Financiële ruimte om het vermogen elders te investeren
- Ideaal voor opstartende bedrijven
- Lage rente 
- Persoonlijke service

Heeft u interesse om uw meubilair te leasen klik dan hier.