Gratis montage op alle bureaus en bureaustoelen

Levering uit voorraad door heel Nederland

Gratis verzending bij bestelling €450,- ex. btw

Zeer soepel(e) retourbeleid en garantievoorwaarden

Ergonomische kantoormeubelen voor outletprijzen

Akoestische- & scheidingswanden

Akoestische- & scheidingswanden

Scheidingswanden kantoor

We zien steeds vaker dat werkgevers kiezen voor wanden en panelen om hun werknemers meer privacy te bieden. Daarbij garandeert een scheidingswand op kantoor ook de veiligheid wanneer er bijvoorbeeld een virusuitbraak is. Onze scheidingspanelen zijn eenvoudig te monteren en daarom ideaal als tijdelijke oplossing. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Liever scheidingswanden op maat laten maken? Ook daarvoor zijn we u graag van dienst.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
 1. Scheidingswand Karton
  Slechts € 107,69 € 89,00
 2. BureauDivider Karton Klein
  Slechts € 59,29 € 49,00
 3. BureauDivider Karton Groot
  Slechts € 71,39 € 59,00
 4. Scheidingswand Bureau
  Slechts € 349,69 € 289,00
 5. Scheidingswand Private
  Slechts € 482,79 € 399,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Soorten scheidingswanden

Bij Best Budget Kantoormeubelen hebben we verschillende soorten scheidingswanden voor op kantoor. We lichten de belangrijkste kort toe.

Bureaudividers

Wie graag een budgetoptie wil voor scheidingswanden kan kiezen voor bureaudividers. Deze scheidingspanelen plaatst u eenvoudig op de bureaus en zo creëert u in een handomdraai werkplekken die meer privacy bieden en ingesteld zijn op de anderhalvemetersamenleving. U kunt hierbij kiezen uit:

Kartonnen scheidingspanelen

De kartonnen scheidingspanelen plaatst u heel makkelijk op de bureaus. Ideaal voor een tijdelijke oplossing. Daarbij zijn kartonnen panelen goedkoper dan meer permanente scheidingspanelen en kunt u ze makkelijk verplaatsen. Ze zijn dan ook zeer geschikt voor wanneer slechts enkele werknemers behoefte hebben aan meer privacy of wanneer collega’s met een verkoudheid toch willen werken. Met deze scheidingspanelen is het heel eenvoudig om een afgeschermde werkplek te creëren en zo de veiligheid van iedereen te waarborgen. Dankzij het transparante scherm voelen uw werknemers zich toch nog met elkaar verbonden. De kartonnen scheidingspanelen zijn beschikbaar in 65x65 cm of in 140x65 cm.

Transparante scheidingspanelen

Een meer permanente oplossing zijn transparante scheidingspanelen van plexiglas. Met een klem bevestigt u deze panelen aan de bureaubladen, waardoor u heel snel een veilige werkplek creëert die voldoende rust biedt voor werknemers die zich moeilijk kunnen concentreren. Transparante scheidingspanelen zijn ideaal voor wie een hele kantoortuin wil voorzien van scheidingswanden om zo de veiligheid in een anderhalvemeterkantoortuin wil kunnen garanderen. Deze plexiglas platen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en hebben een standaardhoogte van 75 cm. De platen zijn 8 mm dik en kunnen goed schoongemaakt worden. Dat maakt deze panelen hygiënischer dan de kartonnen variant.

 

Kartonnen scheidingswand

Wilt u verschillende afdelingen op één verdieping van elkaar scheiden? Kies dan voor onze kartonnen scheidingswanden. Een zeer voordelige oplossing voor een tijdelijke scheiding van de werknemers. U plaatst en verplaatst deze scheidingswanden heel makkelijk, omdat ze erg licht zijn. Uw werknemers kunnen, in tegenstelling tot de kartonnen en plexiglas scheidingspanelen, niet door deze wanden kijken. Dit vergroot de privacy voor uw werknemers. De totale afmetingen van een kartonnen scheidingswand zijn 132 x 170 cm.

Akoestische telefooncel

Bijna onmisbaar op een kantoor is een akoestische telefooncel. Ideaal voor wanneer uw werknemers vaak belangrijke gesprekken moeten voeren met klanten. Deze volledige telefooncel is voorzien van ledverlichting en een ventilatiesysteem. Indien gewenst kunnen we tegen een toeslag een vergadertafel in de telefooncel plaatsen. We monteren de cabines zonder extra kosten bij u op kantoor. In verband met het maatwerk van de akoestische telefooncel kunt u dit model alleen per e-mail bestellen. Stuur hiervoor uw bericht naar info@bestbudgetkantoormeubelen.nl.

Scheidingswanden op maat

Zelf uw scheidingswanden ontwerpen? Kies dan voor onze scheidingswanden op maat. Hierbij kijken we naar uw wensen en eisen en maken we een unieke scheidingswand voor u. U kunt hierbij kiezen uit verschillende stofsoorten, kleuren en afmetingen. Maar ook de soort scheidingswand kunt u kiezen, namelijk scheidingswanden voor ruimtes of scheidingspanelen voor op de bureaus. U kunt al scheidingswanden op maat laten maken vanaf 1 stuks. Uiteraard zijn alle scheidingspanelen en -wanden akoestisch gecertificeerd. Vraag via het contactformulier een offerte om maat aan voor uw eigen scheidingswanden.

Privacy in de kantoortuin

Kantoortuinen staan bekend om hun moderne uitstraling, maar zijn zeker voor collega’s die zich minder goed kunnen concentreren een nadeel. Kantoortuinen zijn namelijk vaak erg luidruchtig, omdat iedereen in één ruimte zit. Door scheidingswanden in de kantoortuin te gebruiken, biedt u ook die medewerkers meer privacy en dus de mogelijkheid zich beter te kunnen concentreren.

Anderhalvemeterkantoor

Met het oog op de anderhalvemetersamenleving zijn scheidingswanden de uitgelezen optie om ook op kantoor de veiligheid van uw werknemers te garanderen. Dankzij deze verdelers zijn collega’s beschermd tegen bijvoorbeeld hoest- en niesdruppeltjes en kan er voldoende afstand bewaard worden.

Scheidingswanden kopen

Wilt u persoonlijk advies over de beste scheidingswanden en -panelen voor uw kantoor? Bel ons via 0475 470 152 of stel uw vraag via info@bestbudgetkantoormeubelen.nl.