Gratis montage op alle bureaus en bureaustoelen

Levering uit voorraad door heel Nederland

Gratis verzending bij bestelling €450,- ex. btw

Zeer soepel(e) retourbeleid en garantievoorwaarden

Ergonomische kantoormeubelen voor outletprijzen

Laptopkasten

Laptopkasten

Laptopkasten & elektrische laptopkasten

Voor het opbergen van uw laptop of de laptops van uw collega’s of leerlingen is het ideaal om een afsluitbare laptop kast te bezitten. Hiermee is het mogelijk om uw laptop veilig op te bergen. Er zijn verschillende opties binnen ons assortiment van laptopkasten. U heeft namelijk de keuze in kleur, afsluitbaarheid en oplaad functies. Door middel van een stopcontact in iedere locker is het mogelijk om uw laptop op te laden terwijl u deze in de opbergkast heeft liggen.

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefoon, wij helpen u graag verder.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
  1. Laptopkast Elektro
    Slechts € 785,29 € 649,00
  2. Laptopkast Tenlap
    Slechts € 664,29 € 549,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Hoge kwaliteit laptopkasten

Bij Best Budget Kantoormeubelen vindt u alleen laptopkasten van de hoogste kwaliteit. Ze zijn gemaakt van stevig metaal en de lockers zijn voorzien van een 220V stroomaansluiting. De kluisjes zijn individueel afsluitbaar door middel van een cilinderslot en de laptopkast is ook centraal te vergrendelen. Zo liggen de laptops veilig achter slot en grendel terwijl ze liggen op te laden in de laptopkast.