Gratis montage op alle bureaus en bureaustoelen

Levering uit voorraad door heel Nederland

Gratis verzending bij bestelling €450,- ex. btw

Zeer soepel(e) retourbeleid en garantievoorwaarden

Ergonomische kantoormeubelen voor outletprijzen

Postkasten

Postkasten

Postsorteerkast, postkast & afsluitbare postkasten

De postkasten van Best Budget Kantoormeubelen zijn van zeer goede kwaliteit. Door het gebruik van extra sterk metaal zijn onze postkasten geschikt voor professioneel en langdurig gebruik. De postkasten zijn ideaal voor het sorteren of scheiden van uw post. Daarnaast is er een afsluitbare postkast beschikbaar voor het waarborgen van de privacy.

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefoon, wij helpen u graag verder.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
  1. Postkast Mailin
    Slechts € 506,99 € 419,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

De Postsorteerkast

In veel bedrijven komen enorme hoeveelheden post binnen. Voor een soepele bedrijfsvoering is het essentieel dat deze post goed gescheiden blijft. Verschillende afdelingen kunnen zo hun eigen postvak krijgen zodat de verschillende informatiestromen niet door elkaar gaan lopen. Voor privacygevoelige informatie die per post verzonden wordt, is het weer belangrijk dat de postvakken afgesloten worden met een slot. Hierdoor hebben alleen de mensen die de post mogen zien toegang tot het postvak. Er komt dus veel kijken bij de keuze voor een postsorteerkast. Best Budget Kantoormeubelen helpt u graag aan de ideale postkast voor uw bedrijf.

Postsorteerkast kopen

De postsorteerkast of postkast is ideaal voor het opbergen, sorteren en verdelen van poststukken. De kast is leverbaar in twee uitvoeringen. U koopt de postsorteerkast eenvoudig online bij Best Budget Kantoormeubelen. We leveren in heel Nederland binnen 5 werkdagen. Bij een bestelling boven de € 450,- is de bezorging gratis.

Postsorteerkast Big

Postkast Big is een stevige metalen postsorteerkast voorzien van extra opbergruimte. Deze uitvoering heeft een cilindersluiting en is uitgerust met 40 postvakken voor post tot A4-formaat. De afmeting is 175 x 150 x 80 cm. Big is alleen leverbaar in de kleur grijs.

Postsorteerkast Mailin

Postkast Mailin is een 10-deurs postsorteerkast waarvan de deuren afzonderlijk sluitbaar zijn. Dit is ideaal voor het gescheiden houden van persoonlijke post. De kast beschikt daarnaast over een centrale vergrendeling waarmee alle deuren gezamenlijk te openen of te sluiten zijn. De afmeting van deze postkast is 180 x 40 x 50 cm. Mailin is leverbaar in de kleuren grijs, grijs/blauw, grijs/rood, aluminium en wit.

Welke postsorteerkast heb ik nodig?

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? ? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0475 470 152. We staan u graag te woord met een passend advies voor een postkast die goed aansluit bij uw wensen!