Bureaustoel Therapod Xc

De Therapod X HR is het nieuwste van het nieuwste op de markt. Door de banden die verwerkt zijn in de rugleuning kunt u de stoel helemaal aanpassen naar uw eigen houding. Daarnaast zorgt de bio zitting voor extra ondersteuning!

Slechts € 785,29 € 649,00
SKU
Bureaustoel Therapod Xc

Bureaustoel Therapod Xc
Dit nieuwe model bureaustoel is uniek in zijn soort. Door de nieuwe vormgeving en high end afwerking is deze bureaustoel zeer comfortabel en modern in stijl. Met de Therapod Xc bent u verzekerd van een comfortabele werkplek. 

- Voorzien van Therapod Sense Fit Technology (middel hoge rug)
- BIO Seat Technology, bestaande uit twee verschillende materialen die druk verminderen en optimaal ondersteunen
- Donati D109 mechaniek met automatische gewichtsregeling
- Schuifzitting 6 cm verstelbaar
- In hoogte- breedte- en diepte verstelbare 3D armleggers met zacht opdek
- Twee fasen gaslift
- Luxe Italiaanse wolvilt stoffering met detail stiknaden
- Multifuntionele wielen voor harde en zachte ondergronden
- Kunststof zwart design onderstel
- Wordt compleet gemonteerd geleverd zonder extra kosten!
- 15 jaar Full Service Garantie!
- 50 jaar garantie de Therapod rugkap!
- € 50,00 end-of-life-circle vergoeding (bij complete teruggave)

Leverbaar in: lichtgrijs wolvilt, donkergrijs wolvilt en zwart leder (leder met levertijd)

Proefopstelling
Bent u op zoek naar meer dan 5 bureaustoelen? Dan willen wij u graag overtuigen van onze prijs/kwaliteit verhouding en u een stoel op proef leveren. Bent u hierin geïnteresseerd? Vraag het proefmodel hier aan.Dagelijks maken we lange dagen op een bureaustoel. Voor de meeste mensen is dit op hun werk ongeveer 8 uur per dag. Wanneer mensen geen rekening houden met een ergonomische zithouding, levert dit op termijn veel problemen op. Pijn in de schouders of in de onder- en bovenrug zijn het gevolg. Vervelend voor zowel werknemer als werkgever, omdat dit soort klachten productiviteit verlagen en ziekteverzuim verhogen. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. De Bureaustoel Therapod Xc is speciaal ontworpen om een ergonomische zithouding optimaal te ondersteunen.


Bureaustoel Therapod Xc

U kunt de bureaustoelen van Therapod van onder- tot bovenrug door middel van vier verschillende banden perfect op uw rug afstellen. Daarnaast beschikt deze stoel over perfect op uw lichaam afstelbare armleuningen en is zowel het zit- als rugsteun gedeelte in hoogte en diepte verstelbaar. Door dit gepatenteerde en unieke systeem voelt de stoel na afstellen voor iedereen alsof hij speciaal op maat gemaakt is. Uw rug zal u op lange termijn dankbaar zijn! De bureaustoel wordt geleverd met prachtige en luxe uitstralende Italiaanse bekleding waardoor uw werknemers niet alleen zeer comfortabel zitten. De stoelen stralen daarnaast professionaliteit uit en dragen bij aan het professionele karakter van uw bedrijf. De compacte 'Xc' uitvoering is de meest voordelige uitvoering van deze serie bureaustoelen. Ideaal als u niet teveel wilt betalen en toch niet wil inleveren op het comfort van uw werknemers!


Ergonomische zithouding

Een ergonomische zithouding tijdens het werk heeft meer voordelen dan de meeste mensen denken. Productiviteit wordt door een optimaal ergonomische werkplek met ongeveer 10% verhoogd. Daarnaast neemt ook het ziekteverzuim aanzienlijk af. Belangrijk, aangezien een zieke werknemer gemiddeld al snel €250,- per dag kost. Met een Therapod bureaustoel beperkt u ziekteverzuim of productiviteitsafname door gebrek aan ergonomie tot een minimum. Het is een investering in uzelf, uw werknemers en uw bedrijf.

 

Bekijk ook bureaustoel Therapod X en bureaustoel Therapod X HR!

Meer informatie
WielenMultifunctionele wielen