Bureaustoel Therapod X HR

De Therapod X HR is het nieuwste van het nieuwste op de markt. Door de banden die verwerkt zijn in de rugleuning kunt u de stoel helemaal aanpassen naar uw eigen houding. Daarnaast zorgt de bio zitting voor extra ondersteuning!

Slechts € 998,25 € 825,00
SKU
Bureaustoel Therapod X HR

Bureaustoel Therapod X HR
Dit nieuwe model bureaustoel is uniek in zijn soort. Door de nieuwe vormgeving en high end afwerking is deze bureaustoel zeer comfortabel en modern in stijl. Met de Therapod X HR bent u verzekerd van een comfortabele werkplek. 

- Voorzien van Therapod Sense Fit Technology (hoge rug)
- BIO Seat Technology, bestaande uit twee verschillende materialen die druk verminderen en optimaal ondersteuenen
- Donati D109 mechaniek met automatische gewichtsregeling
- Schuifzitting 6 cm verstelbaar
- In hoogte- breedte- en diepte verstelbare 3D armleggers met zacht opdek
- Twee fasen gaslift
- In hoogte verstelbare hoofdsteun
- Luxe Italiaanse wolvilt stoffering met detail stiknaden
- Multifuntionele wielen voor harde en zachte ondergronden
- Kunststof zwart design onderstel
- Wordt compleet gemonteerd geleverd zonder extra kosten!
- 15 jaar Full Service Garantie!
- 50 jaar garantie de Therapod rugkap!
- € 50,00 end-of-life-circle vergoeding (bij complete teruggave)

Leverbaar in: lichtgrijs wolvilt, donkergrijs wolvilt en zwart leder (leder met levertijd)

Proefopstelling
Bent u op zoek naar meer dan 5 bureaustoelen? Dan willen wij u graag overtuigen van onze prijs/kwaliteit verhouding en u een stoel op proef leveren. Bent u hierin geïnteresseerd? Vraag het proefmodel hier aan.


Bij een kantoorbaan horen vaak werkdagen van ongeveer 8 uur. Het grootste deel van deze dagen zitten werknemers op een bureaustoel. Daarnaast zitten mensen ook naast hun werk thuis veel achter een computer. Dit maakt een ergonomisch ingerichte werkplek ontzettend belangrijk. Het voorkomt op lange termijn problemen zoals pijn in de onderrug of stijve schouders. Dit is niet alleen vervelend voor de werknemers, maar ook voor u als werkgever. Denk aan gevolgen als afname in productiviteit en een hoger ziekteverzuim. Reden genoeg dus om te investeren in een ergonomische werkplek, en daarmee een ergonomische bureaustoel. Precies hiervoor is de bureaustoel Therapod X HR ontwikkeld.

 

Bureaustoel Therapod X HR

Bureaustoelen gefabriceerd door Therapod zijn zo ontworpen dat ze zowel uw bovenrug als onderrug de perfecte ondersteuning bieden. Door een verstelsysteem met wieltjes kunt u elk onderdeel haarfijn afstellen op uw lichaamstype. Het zitgedeelte en de steun voor de rug zijn in hoogte en in de diepte perfect verstelbaar. Door dit unieke systeem voelt deze stoel aan alsof hij voor u op maat gemaakt is! Deze bureaustoelen van Therapod worden geleverd met prachtige Italiaanse bekleding. Hierdoor zitten uw werknemers niet alleen ongelofelijk comfortabel, maar dragen de stoelen ook bij aan een professioneel karakter voor uw kantoor. De Therapod X HR is het echte luxepaard onder de bureaustoelen van de Therapod X serie. Uitgevoerd met een eveneens perfect verstelbare hoofdsteun zijn u en uw werknemers verzekerd van maximaal comfort.

 

Ergonomische zithouding

De voordelen van een ergonomisch ingerichte werkplek zijn omvangrijker dan de meeste mensen zich realiseren. Door het voorkomen van rug- en schouderklachten beperkt u ziekteverzuim en verhoogt u de productiviteit van uw werknemers met ongeveer 10%. Belangrijk om rekening mee te houden, aangezien een zieke werknemer al snel €250,- euro per dag kost. De ergonomische bureaustoelen van Therapod zijn dus een investering in u, uw bedrijf én uw werknemers.

 

Bekijk ook de bureaustoel Therapod Xc en bureaustoel Therapod X!

Meer informatie
WielenHarde wielen (voor zachte vloeren)