Zit-sta bureau concept

Hett is ongezond om de hele dag zittend te werken aan een bureau. Steeds meer moderne werkplekken zijn daarom dan ook uitgerust met zit-sta bureaus. Met een zit-sta bureau, ook wel een elektrisch verstelbaar bureau, is het mogelijk om zowel zittend als staand te werken. Afwisselen van werkhouding gedurende de werkdag is beter voor de gezondheid en verbetert de werkprestaties. Daarnaast verkleint een zit-sta bureau de kans op klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, RSI en zelfs aandoeningen aan hart en bloedvaten. We hebben een ruim assortiment stevige zit-sta bureaus tegen aantrekkelijke prijzen, direct uit voorraad leverbaar.

 • Gezonder werken met een zit-sta bureau
 • Compleet geleverd inclusief montage
 • Ruime keuze in afmetingen en kleuren
 • Binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd
 • Gratis levering bij bestellingen boven de € 450,- (excl. btw)
 • Standaard 3 jaar garantie op zit-sta bureaus

Bestel eenvoudig uw zit-sta bureau via onze webshop. Heeft u vragen over onze producten of over de levering? Neem dan gerust contact met ons op.

  Bel 0475 470 152  E-mail ons

Bekijk ons assortiment zit-sta bureaus

De voordelen van een zit-sta bureau

Afwisselen van de werkhouding

Hele werkdagen zittend werken is ongezond. Het brengt diverse gezondheidsrisico’s met zich mee, waaronder rugklachten, stressklachten en zelfs aandoeningen aan hart en bloedvaten. Continu staand werken is echter ook geen oplossing. Mensen raken sneller vermoeid en nemen vaak een verkeerde lichaamshouding aan. Een zit-sta bureau is de ideale oplossing om gezond te werken omdat werknemers kunnen afwisselen tussen zitten en staan. Verstel gemakkelijk het bureau tussen een zittende en staande hoogte, volledig afgestemd op uw behoefte. Zo vaak als u wilt!

Betere werkprestaties

Met een zit-sta bureau is op korte termijn de kans op gezondheidsrisico’s en fysieke klachten kleiner. Daarnaast verbetert een zit-sta bureau de werkprestaties. Door het afwisselen van de werkhouding blijft de concentratie langer op een hoog peil en is de productiviteit hoger.

Eenvoudig te bedienen

Onze zit-sta bureaus zijn volledig elektrisch. Met één druk op de knop verstelt u het bureaublad naar de ideale werkhoogte. Doordat er twee elektromotoren zijn, blijft het blad altijd kaarsrecht. Dit is niet het geval met een handmatig verstelbaar zit-sta bureau.

Geschikt voor iedereen

Een zit-sta bureau kan worden versteld van een minimale bureaubladhoogte van 65 cm tot een maximale hoogte van 130 centimeter. Met deze afmetingen is het voor iedereen mogelijk om op elke gewenste hoogte zittend of staand te werken. De bureaubladen van de zit-sta werkplekken zijn beschikbaar in de volgende afmetingen (L x B):

  • 120 cm x 80 cm
  • 140 cm x 80 cm
  • 160 cm x 80 cm
  • 180 cm x 80 cm
  • 200 cm x 80 cm

Personaliseer uw zit-sta werkplek naar eigen wens

Naast de afmeting heeft u de keuze uit verschillende kleuren bureaubladen en metalen frames. Voor het bureaublad zijn er prachtige donkere en lichte houtkleuren, zoals ahorn, beuk of logan eiken. Voor het onderstel kiest u uit metalen frames in de kleuren antraciet, wit, zwart of aluminium. Bekijk per zit-sta bureau op de productpagina de verschillende opties en kleuren.

Online een zit-sta bureau kopen

Een zit-sta bureau bestellen bij Best Budget Kantoormeubelen doet u eenvoudig in de volgende stappen:

   1. Maak uw keuze voor het type zit-sta bureau. Gebruik de productvergelijking als u twee of meerdere bureaus wilt vergelijken.
   2. Kies de gewenste afmetingen, de kleur van het blad en de kleur van het metalen frame.
   3. Voeg het product toe aan de winkelwagen en ga door naar afrekenen.
   4. Vul uw bestelgegevens in, selecteer de gewenste bezorgmethode en de manier waarop u wilt betalen.
   5. U ontvangt een bestelbevestiging per e-mail, zodat u de status van uw bestelling kunt volgen.

Over Best Budget Kantoormeubelen

Al jaren leveren we de beste kantoormeubelen tegen aantrekkelijke prijzen in Nederland en België. Vanuit ons pand in Echt (Limburg) werken onze vakmensen er met passie aan om de beste kantoormeubelen te leveren. Naast zit-sta bureaus, hebben we allerlei kantoormeubelen, zoals kantoorstoelen, archiefkasten, directiemeubilair en magazijn meubilair. Ook voor allerlei kantoor accessoire kunt u terecht bij Best Budget Kantoormeubelen. Bij ons profiteert u van onder meer de volgende voordelen:

   • Snelle levering van 3 tot 5 werkdagen
   • Gratis levering bij bestellingen boven € 450,- (excl. btw.)
   • 3 jaar garantie op alle kantoormeubelen
   • Gratis montage

Contact opnemen

Voor vragen over onze zit-sta bureaus of voor meer informatie over onze producten en levering kunt u gerust contact met ons opnemen. We zijn zowel telefonisch als via de mail te bereiken. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Echt.

Contactgegevens

Galvaniweg 2A
6101 XH Echt
Limburg, Nederland

Tel: +31 475 470 152
WhatsApp: +31 6 1519 2056
E-mail: info@bestbudgetkantoormeubelen.nl

Openingstijden showroom (enkel op afspraak)

Maandag: 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak geopend
Zondag: gesloten