Showroom

Heeft u moeite met het vinden van betaalbaar kantoormeubilair? Of wilt u de meubels eerst graag zien en voelen voordat u een beslissing neemt? Bij Best Budget Kantoormeubelen begrijpen we dat. Daarom nodigen we u van harte uit om onze showroom te bezoeken. Hier helpen onze medewerkers u graag verder en kunt u zelf boordevol inspiratie opdoen!

Een oplossing voor al uw behoeften:

  • We bieden een ruime selectie van hoogwaardig kantoormeubilair tegen zeer betaalbare prijzen.
  • U kunt onze producten uitproberen voordat u tot aankoop overgaat, zodat u zeker bent van uw keuze.
  • Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw kantoorinrichting.
  • Ontdek 300 m² aan kantoorinspiratie.

360 graden showroom tour

Bent u niet in staat om onze showroom fysiek te bezoeken, maar wilt u toch een goed beeld krijgen van ons assortiment? Geen probleem! We bieden een 360 graden showroom tour aan. Met deze interactieve tour kunt u virtueel door onze showroom navigeren en alle producten bekijken alsof u er zelf bent. Op deze manier krijgt u een goed beeld van ons kantoormeubilair en kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen kantoorinrichting.

Waarom kiezen voor Best Budget Kantoormeubelen?

Bij Best Budget Kantoormeubelen geloven we in het leveren van kwaliteit tegen betaalbare prijzen. We begrijpen dat een goed ingericht kantoor essentieel is voor een productieve werkomgeving, daarom bieden we een breed scala aan stijlvolle en functionele meubels. Onze 300 m² showroom stelt u in staat om ons assortiment zelf te ervaren en de perfecte keuze te maken voor uw bedrijf.

Openingstijden showroom

Maandag 12:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres Best Budget Kantoormeubelen

De Hanze 2

6049 HZ, Herten

Limburg, Nederland

Routebeschrijving

Komt u met de auto? Neem afrit 21-Linne richting Linne/Montfort/Roermond-Zuid vanaf de A73. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Schepersweg. Rijd rechtdoor en neem op de volgende rotonde de afslag naar de Rijksweg. Neem op de eerstvolgende rotonde de eerste afslag en parkeer uw auto voor onze showroom.

Komt u met het openbaar vervoer? Dan kunt u uitstappen bij busstation Roermond, Mussenberg. Hier stoppen de lijnbussen: 2 (Herten), 67 (Echt) en 68 (Echt). Vanaf hier is het slechts 4 minuten lopen naar onze showroom. Of stap uit aan de overkant bij busstation Roermond, Mussenberg waar de lijnbussen 67 (Roermond) en 68 (Roermond) stoppen. Ook vanaf die bushalte is het slechts 4 minuten lopen.

Een greep uit de showroom

In onze showroom vindt u verschillende kantoormeubelen. Denk aan zit-sta bureaus, akoestiek, accessoires, kasten, bureaus en vergaderstoelen! In onze showroom hebben we ook een speciale afdeling gewijd aan kantoor outlet artikelen. Deze sectie biedt u de kans om kwalitatieve kantoormeubelen te ontdekken tegen nog voordeligere prijzen. U kunt deze outlet afdeling bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Op maandag bent u van harte welkom van 12:00 tot 17:00 uur. Onze medewerkers staan klaar om u te assisteren en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft over deze speciale aanbiedingen.

Veelgestelde vragen over onze showroom

Waar kan ik parkeren?

U kunt bij ons gratis parkeren op een van de 31 parkeerplaatsen.

Is er een klantentoilet aanwezig?

Jazeker!

Kan ik een afspraak maken om de showroom te bezoeken?

Absoluut mag u vooraf laten weten van uw komst, maar dit is niet verplicht. We zorgen er altijd voor dat er een medewerker beschikbaar is om u te helpen.

Zijn alle producten uit de webshop ook te zien in de showroom?

Onze showroom bevat een selectie van onze producten, maar niet alle items uit onze webshop zijn fysiek aanwezig. Neem contact met ons op als u specifieke producten wilt bekijken in de showroom, zodat wij kunnen bevestigen of deze beschikbaar zijn.

Mag ik producten uitproberen en testen in de showroom?

Ja, in onze showroom kunt u diverse kantoormeubelen uitproberen en beoordelen voordat u tot aankoop overgaat. Zo kunt u zeker zijn van uw keuze en de juiste beslissing maken voor uw kantoorinrichting.

Kan ik advies krijgen over kantoorinrichting in de showroom?

Ja, onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw kantoorinrichting. Ze kunnen u voorzien van persoonlijk advies en ideeën om de perfecte werkomgeving te creëren.

Bieden jullie ook bezorging?

Ja, we bieden bezorging aan binnen Nederland. Gratis levering bij bestellingen boven de € 450,- excl. btw. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verwachte levertijd.

Ontdek vandaag nog onze showroom!

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze showroom en ons kantoormeubilair? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies. Stuur ons een berichtje via WhatsApp of vul ons contactformulier in.

Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van het perfecte kantoormeubilair voor uw bedrijf.

  Bel 0475 470 152   E-mail ons