Bureaustoel Therapod X

De Therapod X HR is het nieuwste van het nieuwste op de markt. Door de banden die verwerkt zijn in de rugleuning kunt u de stoel helemaal aanpassen naar uw eigen houding. Daarnaast zorgt de bio zitting voor extra ondersteuning!

Slechts € 877,25 € 725,00
SKU
Bureaustoel Therapod X

Bureaustoel Therapod X
Dit nieuwe model bureaustoel is uniek in zijn soort. Door de nieuwe vormgeving en high end afwerking is deze bureaustoel zeer comfortabel en modern in stijl. Met de Therapod X bent u verzekerd van een comfortabele werkplek. 

- Voorzien van Therapod Sense Fit Technology (hoge rug)
- BIO Seat Technology, bestaande uit twee verschillende materialen die druk verminderen en optimaal ondersteuenen
- Donati D109 mechaniek met automatische gewichtsregeling
- Schuifzitting 6 cm verstelbaar
- In hoogte- breedte- en diepte verstelbare 3D armleggers met zacht opdek
- Twee fasen gaslift
- Luxe Italiaanse wolvilt stoffering met detail stiknaden
- Multifuntionele wielen voor harde en zachte ondergronden
- Kunststof zwart design onderstel
- Wordt compleet gemonteerd geleverd zonder extra kosten!
15 jaar Full Service Garantie!
50 jaar garantie de Therapod rugkap!
- € 50,00 end-of-life-circle vergoeding (bij complete teruggave)

Leverbaar in: lichtgrijs wolvilt, donkergrijs wolvilt en zwart leder (leder met levertijd)

Proefopstelling
Bent u op zoek naar meer dan 5 bureaustoelen? Dan willen wij u graag overtuigen van onze prijs/kwaliteit verhouding en u een stoel op proef leveren. Bent u hierin geïnteresseerd? Vraag het proefmodel hier aan.


De meeste mensen met een kantoorbaan zitten dagelijks ongeveer 8 uur lang op hun bureaustoel. Dat niet alleen, vaak zitten mensen ook buiten het werk om veel achter een bureau achter een computer. Een ergonomische werkplek is daarom ontzettend belangrijk. Op langere termijn voorkomt dit een heleboel problemen. Denk hierbij aan een zeurende pijn in de onderrug of stijve schouders. Voor zowel werknemer als werkgever is dit erg vervelend. Naast de nadelen die de werknemer thuis en op het werk ervaart, ziet de werkgever zijn productiviteit teruglopen en het ziekteverzuim toenemen. Reden genoeg dus om te investeren in een ergonomische werkplek! Daarom is de bureaustoel Therapod X ontwikkeld. Deze bureaustoel is speciaal ontworpen om een ergonomische zithouding zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

 

Bureaustoel Therapod X

De Therapod bureaustoelen zijn van onder tot boven perfect af te stellen op uw lichaam. In de rugleuning vindt u vier strips waarmee de rugleuning perfect naar uw onder- en bovenrug kan worden gevormd. Zowel de rugleuning als het zitgedeelte zijn in hoogte en diepte verstelbaar en de armleuningen zijn op elke hoogte aan te passen. Door dit unieke gepatenteerde systeem voelt elke bureaustoel van Therapod alsof deze speciaal voor uw rug ontworpen is. Deze bureaustoel wordt geleverd met prachtige Italiaanse stoffen bekleding waardoor niet alleen uw werknemers comfortabel zitten. De stoelen dragen ook bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. De Therapod X is uitgevoerd met een hoge rugleuning zodat uw rug van top tot teen ondersteund wordt. Gun uw werknemers het comfort wat ze verdienen met de bureaustoel Therapod X

 

Ergonomische zithouding

Een ergonomisch ingerichte werkplek met ergonomische bureaustoelen heeft meer voordelen dan de meeste mensen bij stilstaan. U zult het ziekteverzuim onder uw werknemers zeker op de lange termijn zien verminderen. Belangrijk, omdat een zieke werknemer per dag in de ziektewet al gauw ongeveer €250,- kost. Daarnaast kunt u door dit te optimaliseren een verhoogde productiviteit van ongeveer 10% verwachten. Het is dus niet alleen een investering in het comfort van uw werknemers, het is ook een investering in uw bedrijf!

 

Bekijk ook de bureaustoel Therapod Xc en bureaustoel Therapod X HR!

Meer informatie
WielenMultifunctionele wielen