OntvangstbaliesWe weten allemaal hoe belangrijk een eerste indruk is. Zodra uw klanten uw gebouw binnenlopen, is de ontvangstbalie het eerste wat ze zien. Dit is de eerste indruk van uw klant, en daarmee uw visitekaartje. Omdat een eerste indruk zo bepalend is, wilt u er natuurlijk van verzekerd zijn dat dit een goede indruk is. Daarom is de keuze van een balie voor in uw ontvangst, receptie of entreehal erg belangrijk. Het is niet alleen belangrijk dat dit een goede indruk maakt, maar dat uw bezoekers ook meteen de juiste indruk krijgen van uw bedrijf! De ontvangstbalies die wij in ons assortiment voeren zijn daarom nauwkeurig geselecteerd om een goede en zakelijke indruk te maken. Een strak design geeft aan dat uw een goed lopend en geordend bedrijf runt welke met de tijd meegaat. Maak uw receptiehal compleet met één van onze ontvangstbalies.

Montage

Wanneer u bij ons een ontvangstbalie aanschaft, krijgt u deze gemonteerd geleverd. U hoeft dus niet zelf met de onderdelen aan de slag te gaan. Zo heeft u snel een goede ontvangstbalie staan en kunt u zich weer met de bedrijfsvoering bezig houden.

De voordelen van Best Budget Kantoormeubelen

Doordat we grootschalig inkopen kunnen we zeer scherpe prijzen bieden. Hierdoor betaalt u bij ons nooit meer dan nodig is. Daarnaast hebben we een snelle levering van 3 tot 5 werkdagen, ook op grote orders. Mocht u dus meerdere receptiebalies willen bestellen, heeft u deze bij ons ook snel ontvangen. Standaard geven we een garantie van 3 jaar op ons gehele assortiment aan kantoormeubelen. Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen? Kunt u bijvoorbeeld niet vinden wat u zoekt of vraagt u zich af of wat u in uw hoofd heeft ook mogelijk is? We staan u graag te woord met een passend advies voor een ontvangstbalie die precies aansluit bij uw wensen!